Online Zangcursus

Zingen: Basics & meer

Wil jij op een gezonde manier leren zingen en ontdekken waar jouw stem allemaal toe in staat is?

Of heb je altijd al eens zangles willen nemen maar durfde je het nooit aan omdat je denkt dat je niet kunt zingen?

Dan is deze online zangcursus iets voor jou!

Tijdelijk: introductiekorting!

 €75,-

€75,-

Dit ga je leren

In deze online zangcursus leer je meer over een o.a. een goede zangtechniek.
Veel mensen krijgen na een tijdje zingen last van hun stem. Gelukkig hoor ik van mijn leerlingen terug dat dit probleem zelfs al na een paar lessen nagenoeg verdwenen is, simpelweg door het toepassen van een betere techniek en wat simpele trucs die ik je meegeef.

En wat dacht je van eindelijk die nummers te kunnen zingen waarvan je altijd dacht dat dat je niet ging lukken, omdat ze misschien te hoog voelden of omdat je door je adem heen was voordat je die ene lange zin helemaal had kunnen uitzingen?

We gaan in de cursus o.a. aan de slag met: 

Online Zangcursus - Zingende vrouw
Volg de Online Zangcursus op je laptop

Persoonlijke feedback

Bij deze online cursus hoort ook een feedback-moment.
Dus, heb je de cursus doorlopen, dan neem je het nummer op waaraan je in de cursus hebt gewerkt, en kijk en luister ik met je mee en ontvang je feedback op maat.

Wat gaat al goed, en waar kun je misschien nog extra mee oefenen?

Uiteraard is dit feedback-moment niet verplicht, dus vind je het prettiger zonder, dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval sla je deze stap gewoon over.

Haal meer uit je stem!

Wat krijg je:

Reviews

"Ik heb erg veel van deze cursus geleerd! Het lukt mij nu bijvoorbeeld beter om hoog te kunnen zingen, en voor de cursus had ik snel last van mijn keel, maar sindsdien heb ik daar geen last meer van 🙂 Ik vond het heel leuk!"
Sarah
"Ik heb in het verleden best wat zangles gehad, wat maakte dat ik een beetje sceptisch stond tegenover online zangles. Maar de eerste les overtuigde me al direct: hier heb je echt wat aan. En niet alleen als beginner!

Annerieke heeft een heel fijne stem en uitstraling, wat de lessen volgen heel prettig maakt. Beter leren zingen is heel veel oefenen en trainen, wat nu precies is wat ik te weinig kan doen. Maar doordat je de lessen steeds weer opnieuw kunt terugkijken (omdat ze vooraf opgenomen zijn), kan je op je eigen tijd en tempo de methodes eigen maken.

Helemaal zonder feedback op je stemgeluid en stemgebruik zit je gelukkig niet, want je mag een opname insturen naar Annerieke. En ook is ze bereid je vragen te beantwoorden. De prijs van de cursus is een koopje voor alles wat je krijgt.

Kortom: een heel goede optie om mee te beginnen, maar ook om je zangtechniek weer mee op te frissen. Ik kan het iedereen aanraden die van zingen houdt en zijn of haar stem verder wil ontwikkelen."
Daniëlle Koudijs, christelijk platform Power to the Mama’s
"De online zanglessen van Annerieke zijn echt leuk om te doen. Het lijkt bijna alsof ze echt naast je staat en coacht!"
Marlies
"Wat een fijne cursus om de basics van goed zingen weer op te frissen! Ik heb heel wat zanglessen gehad in het verleden, maar door (welkome!) komst van kinderen is het zingen een tijdje minder prioriteit geworden. Nu de kids ouder worden en ik meer tijd en verlangen heb voor het maken van muziek, past het werken aan zangskills weer in mijn agenda. En door deze cursus is dat zeker gelukt!

Door deze cursus is de kennis in mijn hoofd weer veranderd in vaardigheid in het zingen. Dat komt vooral door de concrete voorbeelden en oefeningen. En dat merk en hoor ik in de praktijk.

Annerieke heeft een heel fijne manier van uitleggen en voordoen. Het is een feest om naar te kijken en te luisteren en nodigt uit om te proberen, te falen en door te gaan. 🙂 "
Daniëlle
Previous slide
Next slide
Online zangcursus van Annerieke

Begin vandaag nog!

En daarna

Ook staan er leuke vervolgcursussen op de planning.
Wat dacht je bijv. van leren om een tweede stem bij nummers te maken? Maar ook tips en trucs voor bijv. ad-libs zingen, Engelse uitspraak, vibrato, timing of je nummer in een andere toonsoort leren zetten!

Maar.. eerst de basis! Ik hoop je te zien bij de online zangcursus!

* De online zangcursus vindt plaats in een besloten leeromgeving. Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je je inloggegevens per mail en kun je meteen beginnen! (Na aanmelding heb je 6 maanden toegang tot de cursus)

Waar en wanneer?

Veelgestelde vragen

Moet ik noten kunnen lezen om de cursus te volgen?

Nee, dat is niet nodig. We werken in deze cursus niet met noten lezen/bladmuziek.

Kan ik er ook voor kiezen het persoonlijke feedbackmoment over te slaan?

Ja hoor, natuurlijk. Je volgt dan gewoon de cursus, alleen stuurt aan het einde geen opname op.

Kan ik de toegang tot de cursus ook verlengen?

Ja hoor, geen probleem. Wanneer de toegang is verlopen kun je de cursus verlengen voor nog eens 6 maanden, voor slechts €29,99. Stuur even een mailtje naar info@anneriekemusic.nl

Zijn de online lessen ‘live’ of bestaat de cursus uit videolessen?

De cursus bestaat uit meerdere videolessen (inclusief huiswerkopdrachten). Je kunt deze cursus dus echt in je eigen tempo – en zonder dat iemand je hoort 😉 – volgen.

Moet ik me houden aan de liedjes die in de lessen worden gebruikt, of kan ik zelf mijn favoriete nummers kiezen?

Hierin ben je vrij om zelf te kiezen, dus zing vooral waar jij plezier in hebt!

Wat houdt het feedbackmoment in?

Als je wilt, kun je aan het einde van de cursus een video-opname van jezelf maken met je telefoon, waarop je één van de liedjes waar je mee geoefend hebt zingt (een nummer uit de cursus, of een nummer naar keuze). Deze opname mail je me toe (bijv. via WeTransfer) en vervolgens ontvang je per persoonlijke feedback van mij. Dus, wat gaat al goed en waar kun je nog aan werken? 

Kan ik de online cursus ook op mijn telefoon volgen?

Ja hoor, je kunt de cursus openen op zowel je laptop, tablet, als telefoon. 

Volg me op Instagram om op de hoogte te blijven en handige zangtips te ontvangen!

Begin vandaag nog!

Begin vandaag nog!

© 2024 Annerieke Music – alle rechten voorbehouden | Instagram | E-mail | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wijzig cookievoorkeuren